Me te rejat

Home » Archive by category "Biografi"
  • Jeronim de Rada

    Jeronim De Rada (ital. Girolamo De Rada, 1814-1903), është jo vetëm shkrimtari më i mirënjohur i letërsisë arbëreshe, por edhe figura më e shënuar e...
  • Martin Camaj (1925-1992)

    Martin Camaj lindi më 21 korrik 1925 në Temal të Dukagjinit në Alpet e veriut. Camaj mori arsim klasik në kolegjin jezuit saverian në Shkodër...
  • John Adam Belushi, jeta dhe karriera.

    Jeta dhe karriera e John Adam belushi John Adam Belushi lindi me 24 janar 1949. Nena e Belushit, ishte Agnes Demetri (Samaras), ndërsa babai quhej Adam Anastos...