Home » KONTAKT

KONTAKT

 Pershendetje.

Na kontaktoni per cdo gje qe keni nevoje. Ju drejtohemi te gjitheve pa perjashtim. Qofte studenteve, ciklit te ulet, ciklit te mesem. Natyrisht ju drejtohemi edhe te gjithe mesuesve apo edhe lektoreve te universiteteve.

Ndihma juaj eshte shume e vlefshme per cdo student.

Te gjithe ata qe duan te japin kontributin e tyre per brezat e ardhshem ne arsim, te kontaktojne me ne. Nese keni informacione te vlefshme na i dergoni. Nese keni nevoje per informacione na pyesni.

Kemi deshire qe te rubrika e “Studenti Online” te gjeni gjithmone informacionin e nevojshem.

Deshira jone eshte qe www.sibehet.com te jete nje “banke informacionesh” per te gjithe. Ketu do gjeni gjithmone pergjigjen e pyetjeve :

  1. Si ta bej
  2. Si behet
  3. Ku ta gjej

Tutoriale Shqip Falas per te gjithe studentet.

Por jo vetem kaq. Te gjithe te apasionuarit pas :

  1. Teknologjise
  2. Modes
  3. Artit amator te videos dhe fotografise
  4. Artit te gatimit

Te ne do gjeni pothuajse gjithcka.

Mirepresim bashkepunimin e kujtdo qe ka deshire te jape kontributin e tij.

Dergoni kerkesen tuaj nepermjet formes se meposhtme, ose na dergoni e-mail ne adresen :

admin@sibehet.com

Ju faleminderit dhe ju mirepresim !