Urime per pashke. Disa mesazhe urimi te shkurta per pashke
Home » Fillimi » Urime per pashke.

Urime per pashke.

Mesazhe urimi per Pashke.

 

Urime per pashke. Disa mesazhe urimi te shkurta per pashke

 

“Duke te dëshiruar paqe, bekim, mbaresi dhe mbi te gjitha pranine e Zotit ne jeten tende te perditshme. Te uroj nga shpirti Gezuar Pashket ! Zoti te bekofte me begatine e vet!”

 

“Paqja, bekimi, lumturija, harmonija, falja dhe dashurija mbreterofshin ne familjen tende.
Per shume mot PASHKET…KRISHTI U NGJALL..DRITA e mundi erresiren.”

“Ty mikut te shpirtit tim, urime DITEN e Madhe e PASHKEVE , RINGJALLJA e Krishtit, SHPRESA jone e AMSHIMIT. Urime dhe per shume mot e jete Pashket.”

“Ashtu sic Krishti u ringjall per ne, Uroj te te ringjallet fati dhe harmonia tek ti.”

“Zoti te bekofte ne kete feste te madhe te Pashkeve”.

“Gezuar Pashket ty qe beson ne Krishtin. Paqja, dashuria ,lumturia dhe begatia perqafofshin familjen tende. Dhe jo vetem sot, por cdo dite”.

“Le te sherbeje kjo dite simbolike e kremtimit te ringjalljes se shpirtit hyjnor dhe besimit fetar per te reflektuar si dhe per te persosur sadopak veten. Te dashurit tane, bashkesine ku jetojme, por dhe per te konsoliduar e nxjerre me shume ne pah vlerat e patjetersueshme dhe tradicionale te bashkejeteses e harmonise fetare te shqiptareve. Per shume mot Pashket“

“Ringjallja e Krishtit simbolizon paqen dhe sakrificen ne te miren e se pergjithshmes, c’ka duhet te na udheheqe ne jetet tona. Zoti ju ruajte dhe u kujdeste per ty. Por edhe ti sherbeji atij me perkushtim”.

“Gezuar per shume mot Pashket.

Ti harrojme te keqijat dhe ta largojme urrejtjen, xhelozine, hakmarrjen ndaj njeri-tjetrit. Falni sikurse vet Shelbuesi yne fali shume atehere. Edhe ne sadopak keto dite ti kujtome mundimet e tij dhe te jemi zemergjere dhe te dime te falim njeri tjetrin.”

 

*Zoti ju bekofte me gjithe familjen*

 

Urime per pashke. Disa mesazhe urimi te shkurta per pashke

  
        
          

Komentoni