Televizoret inteligjente ne 2019. Teknologjia ne nje klik.
Home » Fillimi » Televizoret inteligjente ne 2019. Teknologjia ne nje klik.

Televizoret inteligjente ne 2019. Teknologjia ne nje klik.

Televizoret inteligjente ne 2019. Teknologjia ne nje klik.

Nese kalojme perpara vitrines se nje dyqani teknologjik do shikojme produkte te reja te cilat zevendesojne njera-tjetren nga dita ne dite.

Televizoret inteligjente ne 2019-en do te aksesojne kompjuterin tuaj nga distanca

Nese do doni te luani nje loje ne ekran më të madh sesa telefoni juaj? Ky opsion do jete tashme i mundur.

Modelet e televizoreve inteligjente te 2019-es do te prodhohen me opsionin per tu lidhur me kompjuterin, laptopin dhe smartfonin.

Permes “Remote Access” keta televizore do te lidhen në distance permes nje rrjeti IP apo permes Wi-Fi. 

Qe kjo linje te jete sa me funsionale shpejtesia e lidhjes ne internet duhet te jete minimalisht 25 mb e siper. Keshtu nuk keni kurre shkeputje ne rrjetin tuaj.

Nje rendesi te vecante ka edhe ndertimi i rrjetit te brendshem wireless i shtepise suaj. Sa me afer te jete pajisja wireless aq me mire behet lidhja dhe transmetimi.

  
        
          

Komentoni