Krusita - Akull (Kenga Magjike 2018) Teksti
Home » Art » Muzike » Shqip » Krusita – Akull (Kenga Magjike 2018) Teksti

Krusita – Akull (Kenga Magjike 2018) Teksti

[Strofa:1]

Tani, me kembet zbathur
Me zemren akull
Po eci neper shi
T’kam dasht
Ne krahet e mija
Si mund ta dija
Sa vret nje dashuri
(Uuooo)

[Refreni:]

Merre jeten time t’a kam fal
Merre edhe frymen t’a kam fal
Po t’i jap mos pyet, po t’i jap
(Oooo), merri syte e mij une t’i kam fal
Merri i pa shpirt, te gjitha t’i fal
Po t’i jap mos pyet po t’i jap
Se te duhen, kur une nuk jam

[Strofa:2]

E di, kujtimet vrasin
Per ty me flasin
Sa ke ndryshuar ti
E di, e kam lejuar
E kam gjykuar
Dhe veten pa kufij
(Uuuooo)

[Refreni:]

Merre jeten time t’a kam fal
Merre edhe frymen t’a kam fal
Po t’i jap mos pyet, po t’i jap
(Oooo), merri syte e mij une t’i kam fal
Merri i pa shpirt, te gjitha t’i fal
Po t’i jap mos pyet po t’i jap
Se te duhen, kur une nuk jam

 

Merre jeten time t’a kam fal
Merre edhe frymen t’a kam fal
Po t’i jap mos pyet, po t’i jap
Po t’i jap, po t’i jap…

 

Merri syte e mij une t’i kam fal
Merri i pa shpirt, te gjitha t’i fal
Po t’i jap mos pyet po t’i jap
Se te duhen, kur une nuk jam
Se te duhen, kur une nuk jam…

  
        
          

Komentoni