Cfare duhet te dine femrat per sytjenat.
Home » Si Behet » Mode » Cfare duhet te dine femrat per sytjenat.

Cfare duhet te dine femrat per sytjenat.

Gjerat qe cdo femer duhet te dije per sytjenat.

 

 

Jo te gjitha vajzat jane te kujdesshme dhe nuk dine gjerat me te rendesishme. Sytjenat jane te brendshmet qe perdoren nga cdo femer te pakten pas moshes 13 vjec.

 

Cfare duhet te dime per to?

 

1. Sytjenat duhen lare se paku pas 3 hereve qe i keni veshur.
2. Asnjehere nuk duhet ti vishni dy dite rresht te njejtat pale.
3. Nese beni palester duhet te perdorni sytjena sportive. Lloji tjeter ju demton.
4. Nese nuk zgjidhni masen tuaj, do te keni probleme me gjoksin.
5. Nese nje pale sytjena ju shkaktojne bezdi, nuk duhet ti vishni me.
6. Mos mbani asnjehere sytjena qe ju qendrojne shume Ngushte apo shume Lire.
7. Nese nuk mbani sytjenat e duhura, do te keni probleme me shtyllen kurrizore.
8. Nuk ka asnje prove shkencore qe verteton faktin se te flini me sytjena, ju demton shendetin.
9. Fjetja me sytjena nuk jua shtermberon gjoksin.
10. Te flesh me sytjena mund te ndikoje ne parandalimin e smaljaturave.
11. Forma e gjoksin ndryshon me moshen, me stervitjen, apo me dieten. Duhet ti ndryshoni ato sa me shpesh.

 

 

Gjerat qe cdo femer duhet te dije per sytjenat.

  
        
          

Komentoni