Home » Fillimi » Nuk e ka fajin antidjersa qe nuk mban arome por menyra sesi ne e perdorim ..

Nuk e ka fajin antidjersa qe nuk mban arome por menyra sesi ne e perdorim ..

Antidjersa është (të paktën, duhet të jetë) në çantën e çdokujt!

 

Në verë, përdorimi i saj bëhet edhe më i shpeshtë, gjatë ditës, sidomos kur jemi në lëvizje të vazhdueshme…

Nga ana tjetër, dushi i mëngjesit përmbyllet gjithnjë me përdorimin e antidjersës mirëpo në këtë pikë specialistët thonë se po bëjmë gabim! 

Hedhja e antidjersës në mëngjes, pasi bëni banjë bën efektin e kundërt. E shton sasinë e djersës, duke na shkaktuar edhe më tepër shqetësime.

Antidjersa këshillohet të përdoret në darkë, përpara se të flemë. 

Arsyeja është e thjeshtë; ajo bën të mundur mbylljen e poreve të djersës. Menjëherë pasi të zgjoheni nga gjumi vijoni ditën tuaj normalisht dhe to të shikoni se sasia e djersës do të jetë reduktuar..

  
        
          

Komentoni