Akoma nuk e keni menduar dhuraten per Shen Valentin? Ne kemi disa sugjerime per ju :)
Home » Studenti Online » Dega Psikologji » Akoma nuk e keni menduar dhuraten per Shen Valentin? Ne kemi disa sugjerime per ju :)

Akoma nuk e keni menduar dhuraten per Shen Valentin? Ne kemi disa sugjerime per ju :)

Ide te vecanta dhuratash per Shen Valentin.

Shen Valentini po afron. Te dashuruarit do ti kene blere tashme dhuratat nderkohe qe ka te tjere qe akoma nuk kane asnje ide. Ne fakt nuk mbart ndonje rendesi te madhe dhurata sa gjesti. Nuk keni pse te shpenzoni shume per ta bere ate te lumtur. Mjafton te gjeni dicka qe do i pelqeje. Ne fund te fundit ne dashuri nuk kerkohen dhurata luksi. Prandaj per ju qe akoma nuk keni zgjedhur dhuraten hidhni nje sy ketu :

Ide dhuratash.

Dhurata ideale per Shen Valentin.

Darke romantike per te dy….

Ide te vecanta dhuratash per Shen Valentin. Ide dhuratash Dhurata ideale

Bej nje kub me 30 fotografi tuajat.

Ide te vecanta dhuratash per Shen Valentin. Ide dhuratash Dhurata ideale

Pronoto per te bere masazh per te dy.

Ide te vecanta dhuratash per Shen Valentin. Ide dhuratash Dhurata ideale

Dhome romantike per te dy…

Ide te vecanta dhuratash per Shen Valentin. Ide dhuratash Dhurata ideale

Intimot jane gjithmone nje ide e mire. Zgjidhni ngjyren e kuqe sigurisht.

Ide te vecanta dhuratash per Shen Valentin. Ide dhuratash Dhurata ideale

Shkruani aq arsye qe keni per ta dashuruar partnerin\en tend\e. Vendosini ne nje zemer artistike.

Ide te vecanta dhuratash per Shen Valentin. Ide dhuratash Dhurata ideale

Edhe nese i keni konsmuar dhuratat e bera, ka nje mundesi. Nje kuti cokollata dhe nje shampanje. Per ti shijuar sebashku.

Ide te vecanta dhuratash per Shen Valentin. Ide dhuratash Dhurata ideale

Personalizoni kellefet e jastekeve me shkrime sikur deshironi.

Ide te vecanta dhuratash per Shen Valentin. Ide dhuratash Dhurata ideale

Ka gjithmone vend per nje arush dhe lule 🙂

Ide te vecanta dhuratash per Shen Valentin. Ide dhuratash Dhurata ideale

Filxhane te personalizuar dhe me shprehjen tuaj te dashurise.

Ide te vecanta dhuratash per Shen Valentin. Ide dhuratash Dhurata ideale

Edhe nese nuk i dhuroni dicka atij\asaj……Gjejeni kohen per te qene me njeri tjetrin. Nese largesia nuk ua lejon pranine fizike, bejeni te lumtur me shprehjen e ndjenjave….

Ide te vecanta dhuratash per Shen Valentin. Ide dhuratash Dhurata ideale

  
        
          

Komentoni