Heshtja - Dritero Agolli (Poezi)
Home » Studenti Online » Dega Gjuhe-Letersi » Heshtja – Dritero Agolli (Poezi)

Heshtja – Dritero Agolli (Poezi)

Heshtja

Cigaria u dogj gjer ne fund 
Mbi tryeze gjumi me mori 
Ne xham era perdet i tund 
Dhe hesht koridori. 

Me koke ne tryeze te flesh 
Te shohesh enderra te blerta 
Sa ndot!…Te zgjohesh e prap te gjesh 
Ne qoshe te vjellat e lena nga jeta.

– Dritero Agolli

  
        
          

Komentoni