Blero ft. Albulena Ukaj - Mbylli syte (Teksti)
Home » Art » Muzike » Shqip » Blero ft. Albulena Ukaj – Mbylli syte (Teksti)

Blero ft. Albulena Ukaj – Mbylli syte (Teksti)

Blero:

1000 her tkam than
me skam me tkerku
jam betu o jam betu
po ndjenjat mkan trathtu
1000 her tkam than
ti per mua sje asgja
e sa her jam betu
ma shum kam ndje mall
mbylli syt dhe mendo
sikur sjemi nda
du me tpa
tpa lenduar
si heren e pare

Albulena..ref:

jo jo nuk jam ajo e para
rruget tona jan te ndara
jo jo sdu me ni
ma per ty dashni

nuk jam ajo e para
rruget tona jan te ndara
jo jo sdu me ni
as urrejte as dashni

Blero :

1000 her tkam than
nuk jm fati yt
por me ty isha gjall
ndarja mu mka mbyt
1000 her tkam than
ti per mua sje asgja
e sa her jam betu
ma shum kam ndje mall
mbylli syt dhe mendo
sikur sjemi nda
du me tpa
tpa lenduar
si heren e pare

Albulena.. ref:

jo jo nuk jam ajo e para
rruget tona jan te ndara
jo jo sdu me ni
ma per ty dashni

nuk jam ajo e para
rruget tona jan te ndara
jo jo sdu me ni
as urrejte as dashni

Blero :

mbylli syt dhe mendo
sikur sjemi nda
du me tpa
tpa lenduar
si heren e pare

Albulena..ref:

jo jo nuk jam ajo e para
rruget tona jan te ndara
jo jo sdu me ni
ma per ty dashni

nuk jam ajo e para
rruget tona jan te ndara
jo jo sdu me ni
as urrejte as dashni

  
        
          

Komentoni