Menyre e thjeshte dhe e zgjuar sesi te pastroni WC ne shtepi.
Home » Si Behet » Mode » Menyre e thjeshte dhe e zgjuar sesi te pastroni WC ne shtepi

Menyre e thjeshte dhe e zgjuar sesi te pastroni WC ne shtepi

Menyre e thjeshte dhe e zgjuar sesi te pastroni WC ne shtepi.

Te gjitha femrat duan ta pastrojne shtepine sic duhet. Ato perpiqen cdo dite disa ore, qe gjithcka te duket e paster. Pervec pjeses tjeter te shtepise nje pjese te mire te dites jua merr banjoja. Ajo kerkon shume kohe qe te pastrohet. Dhe asnjehere nuk eshte aq e paster sa ju mendoni.
Foleze e baktereve zakonisht mblidhet ne guacken e ujit. Aty, mblidhen shume papasterti dhe asnjehere nuk e pastrojme sic duhet. Jo sepse nuk dime por sepse nuk ka menyre sesi ate ta pastrojme teresisht.
Per pasoje gjithnje do te kete shume baktere.
Menyre e thjeshte dhe e zgjuar sesi te pastroni WC ne shtepi.
Cfare mund te beni ne raste te tilla?

Juve ju nevojitet nje menyre e sigurte 100% per te larguar papastertite. Ekzistojne 2 perberes qe e pastrojne ne menyre teresore ate pjese te fshehur.

Cfare ju nevojitet jane :

  • Sode buke 
  • Uthull

Verini ne nje tenxhere te dy perberesit dhe lerini te ngrohen. Perziejeni me luhe qe te tretet uthulla. Hapni guacken e wc dhe hidheni perberjen ne te. Ju sugjerojme ta hidhni ne mbremje dhe te nesermen shkarkoni ujin.
Ne kete menyre te gjitha bakteret qe kane qene do te zhduken.

Menyre e thjeshte dhe e zgjuar sesi te pastroni WC ne shtepi.

Kaq thjeshte ju zgjidhni problemin e pastertise qe asnjehere nuk keni zgjidhur. Kete metode perseriteni 1 here ne muaj. Ose edhe me shpesh nese jeni shume familjar ne shtepi.

 

  
        
          

Komentoni