Ne shtepine e nje te lumturi do te gjeni gjithmone keto gjera.
Home » Studenti Online » Dega Psikologji » Ne shtepine e nje te lumturi do te gjeni gjithmone keto gjera.

Ne shtepine e nje te lumturi do te gjeni gjithmone keto gjera.

Ne shtepine e nje te lumturi do te gjeni gjithmone keto gjera.

Edhe ne strukturimin e shtepise ka te beje humori. Sa me te lumtur te jene njerezit aq me e bukur do te duket edhe shtepia. Nuk po themi qe te lumturit kane nje shtepi me muzike. Perkundrazi pervec rregullit kane dhe keto 3 gjera :

Lule

Njerezit e lumtur e duan shtepine e gjalle. Lulet jane gjithmone te pranishme. Gjelberimi gjithashtu i jep hijeshi shtepise. Ndaj cdo njeri i lumtur mban gjelberim neper shtepi. Lulet ndikojne shume ne nje humor te mire.

Ne shtepine e nje te lumturi do te gjeni gjithmone keto gjera.

Qirinj

Qirinjte japin nje ndjesi shume te bukur shpirterore. Ndaj edhe ata jane te pranishem ne shtepine e te lumturve. Aroma e qirinjve eshte gjithmone qetesuese. Nderkohe qe ato i japin edhe nje hijeshi me te madhe ambjentit.

Ne shtepine e nje te lumturi do te gjeni gjithmone keto gjera.

Fruta ne tavoline

Njerezit e lumtur duan gjithmone te kene tavoline te bollshme. Ne cdo vakt te dites do te gjeni fruta mbi tavolinen e tyre.

Ne shtepine e nje te lumturi do te gjeni gjithmone keto gjera.

Shtepi te ndricuar

Shtepia e tyre eshte gjithmone me shume drita. Ne mbremje ka nje ndricim te bollshem. Ndersa gjate dites te gjitha dritaret jane te hapura.

Ne shtepine e nje te lumturi do te gjeni gjithmone keto gjera.

  
        
          

Komentoni