Si behet ROOT celulari (SmartPhone) Android. Tutoriale shqip
Home » Si Behet » Teknologji » Si behet ROOT celulari (SmartPhone) Android. Tutoriale shqip.

Si behet ROOT celulari (SmartPhone) Android. Tutoriale shqip.

Si behet ROOT celulari (SmartPhone) Android. Tutoriale shqip.

 

 

Ne kete artikull ne do ju tregojme se si ti beni root celularin tuaj Android.
Nese nuk e dini kuptimin e kesaj fjale vizitoni artikullin tone te meparshem Cfare eshte Roott.

Ky tutorial funksionon per cdo lloj aparati Anroid qe ka sistemin Jelly Bean dhe Kit Kat.

Per te kryer kete me sukses ju lutem si fillim karikoni telefonin tuaj 100% dhe pastaj ndiqni hapat.

 

1. Shkarkoni Aplikacionin “Kingo Root” duke klikuar ketu Shkarko Aplikacionin

2. Pasi ta keni shkarkuar aplikacionin, hapeni dhe instalojeni ate. Google mund te doje bllokoje instalimin por ju klikoni “Install Anyway”. Menyra tjeter pet te anashkaluar kete bllokim nga Google eshte te shkoni tek Settings, dhe Security. Ne kete menu gjeni opsionin “unknown resources” dhe bejini enable. 

 

3. Hapeni aplikacionin e shkarkuar dhe klikoni Root.

 

Prisni derisa te mbaroje. Kur procesi te kete arritur 100% bejini restart aparatit tuaj celular.

 

Per te c’instaluar aplikacionet e paperdorshme qe ju harxhojne bateri dhe bllokojne aparatin tuaj smartpone do te postojme nje artikull te ri se shpejti.
Na ndiqni nese deshironi te keni nje aparat celular android te shpejte.

  
        
          

Komentoni