Irkenc Hyka - Xhani (Teksti) Tekste kengesh shqip A po vjen
Home » Art » Muzike » Shqip » Irkenc Hyka – Xhani (Teksti) Tekste kengesh shqip

Irkenc Hyka – Xhani (Teksti) Tekste kengesh shqip

Irkenc Hyka – Xhani (Teksti)

Tekste kengesh shqip

Irkenc Hyka - Xhani (Teksti) Tekste kengesh shqip A po vjen

Refreni :

U bo kohe dhe syt s’ti kom pa,
o kam mer malli.
Tek mu per tjeter vend nuk ka,
po digjet xhani.

A m’kujton nai her,
mos harro se kush jom kon.
Tash me kon po del,
a ka nai tjtr nvenin tem.
Jo nuk do duroja,
vec e imja ti je kon,
vec ni fjal te fundit,
ti me degjo..

(2 Here)
A po vjen veç dhe nje dit,
ikim larg na,
si dikur na.
A po vjen se jam tu t’prit,
ikim larg na,
si dikur na.
Refreni (2 Here) :
U bo kohe dhe syt s’ti kom pa,
o kam mer malli.
Tek mu per tjeter vend nuk ka,
po digjet xhani.

(2 Here)
A po vjen veç dhe nje dit,
ikim larg na.
Si dikur na…..
A po vjen se jam tu t’prit,
ikim larg na,
si dikur na.

Refreni (2 Here) :
U bo kohe dhe syt s’ti kom pa,
o kam mer malli.
Tek mu per tjeter vend nuk ka,
po digjet xhani.

  
        
          

Komentoni