Flori ft Shkurte Gashi - Tu luta ( Teksti ) Tekste kengesh shqip
Home » Art » Muzike » Shqip » Flori ft Shkurte Gashi – Tu luta ( Teksti ) Tekste kengesh shqip

Flori ft Shkurte Gashi – Tu luta ( Teksti ) Tekste kengesh shqip

Flori ft Shkurte Gashi – Tu luta ( Teksti )

Tekste kengesh shqip

Tu Luta

Flori ft Shkurte Gashi - Tu luta ( Teksti ) Tekste kengesh shqip

Shkurta –

Sa fort te kam dashur.
Sa fort me ke dasht.
Sa here te pafjetur.
Do ishim ne bashke…..

 

Flori –

Une boten shikoja.
Vetem ne syt e tu.
Tani me i lumtur.
S’do jem si dikur…..

Shkurta – (2 Here)

Se m’ke lan, vetem m’ke lan.
Dhe se ti sa me mungon.
Ti se di……….

 

REFRENI –

Shkurta ft Flori –

 

Sa t’kam dashur une ty dje.
Njesoj menon ti edhe sot.
Tu luta tu luta, por ishte e kote.

Sa t’kam dashur une ty dje.
Njesoj menon ti edhe sot.
Tu luta tu luta, por ishte e kote.

 

Shkurta –

Si frymen e fundit.
Un ty te kam dasht..
A s’te vjen ty keq.
Qe s’do jemi me bashke…..

 

 

REFRENI –

Shkurta ft Flori –

Sa t’kam dashur une ty dje.
Njesoj menon ti edhe sot.
Tu luta tu luta, por ishte e kote.

Sa t’kam dashur une ty dje.
Njesoj menon ti edhe sot.
Tu luta tu luta, por ishte e kote.

  
        
          

Komentoni