Buke e mbushur me djathe dhe proshute. Receta gatimi.
Home » Si Behet » Receta gatimi » Buke e mbushur me djathe dhe proshute. Receta gatimi.

Buke e mbushur me djathe dhe proshute. Receta gatimi.

Buke e mbushur me djathe dhe proshute.

Receta gatimi.

Buke e mbushur me djathe dhe proshute. Receta gatimi.

Buke e mbushur me djathe dhe proshute.

Perberesit :

 • Nje buke e rrumbullaket.
 • 400 Gram proshute.
 • 500 Gram djathe toste.
 • 300 Gram djathe kackavall.
 • (Mund te vendosni edhe produkte te tjera, sipas deshires.)

 

Pergatitja :

 • Si fillim presim buken ne katrore.
 • Jo deri ne fund. (Dmth deri te koja e poshtme.)
 • Hapeni me dore ne menyre qe te krijohet hapesire.
 • Priteni proshuten ne copa te vogla.

Buke e mbushur me djathe dhe proshute. Receta gatimi.

 • Djathin kackavall ndajeni ne kube.
 • Merrni nje cope proshute dhe mbeshtille me djathe toste.
 • Keshtu veproni per te gjithe copat e proshutes.
 • Mbusheni cdo hapesire te bukes me djathe dge proshut.
 • Vendsosni edhe djathin kackavall.

Buke e mbushur me djathe dhe proshute. Receta gatimi.

 • Pasi te jete mbushur mire vendoseni ne nje tepsi.
 • Lyjeni me pak vaj buken persiper.
 • Lereni per 10 minuta ne 160 grade.
 • Hiqeni pasi te jete shkrire djathi plotesisht.

Buka e mbushur me djathe dhe proshute eshte gati.

Buke e mbushur me djathe dhe proshute. Receta gatimi.

U befte mire!

  
        
          

Komentoni