7-si-te-hap adrese-e-mail-gmail-tutoriale-shqip-si-te-hapim-nje-adrese-e-maili-ne-www-gmail-com-meso-gjithcka-me-nje-klik
Home » Si Behet » Teknologji » Si te hap nje adrese e-mail ? (Gmail). Tutoriale shqip

Si te hap nje adrese e-mail ? (Gmail). Tutoriale shqip

Si te hapim nje adrese e-mail ? (Gmail)

Tutoriale shqip

Ne kete artikull do te tregojme si te hapim nje adrese e-mail tek www.gmail.com.

Fillimisht vizitoni faqen www.gmail.com. Ne faqen kryesore qe hapet zgjidhni opsionin Create Account.

 

 

1 Si te hap nje adrese e-mail (Gmail). Tutoriale shqip , si te hapim nje adrese e-maili ne www.gmail.com Meso gjithcka me nje klik

 

 

 

Tani te fillojme shpjegimin e hapave te meposhtem.

  1. Name (first , last) shkruani emrin dhe mbiemrin. Kur ti dergoni dikujt e-mail, atij do ti shfaqen keto te dhena qe ju do shkruani tani.
  2.  Choose your username (zgjidhni emrin e perdoruesit.) Ky do jete emrin me te cilin do krijohet e-maili juaj. Psh ne rastin tone ne shkruajtem emrin sibehet. Ju shkruani emrin tuaj, apo nje emer qe deshironi te perdorni.
  3. Create a password – Krijoni fjalekalimin per adresen tuaj te e-mailit.
  4. Confirm your password – Konfirmoni fjalekalimin qe shkruajtet me lart.
  5. Birthday – Plotesoni te dhenat tuaja, ditelindjen, muajin, diten, vitin
  6. Gender – Tregoni gjinine tuaj, jeni mashkull apo femer
  7. Mobile Phone – Shkruani numrin tuaj te telefonit. Mund te ju nevojitet shume here. Nese harroni fjalekalimin tuaj, mund te merrni me mesazh kodin e ri.
  8. Your current e-mail address – Nese keni nje adrese ekzistuese e-maili mund ta shkruani. Mund te nevojitet nese ju harroni fjalekalimin tuaj.
  9. Location – Vendndodhja juaj (shkruani vendin ku jetoni)
  10. NEXT – Ky eshte hapi i fundit

 

 

2 Si te hap nje adrese e-mail (Gmail). Tutoriale shqip , si te hapim nje adrese e-maili ne www.gmail.com Meso gjithcka me nje klik

 

 

Pasi te keni bere te gjithe hapat e mesiperm dhe te keni klikuar NEXT, do hapet nje dritare e vogel ku do ju kerkoje te pranoni kushtet e perdorimit. Shkoni deri ne fund te asaj dritareje, deri kur fjala I Agree te behet me ngjyre blu. Atehere klikoni mbi te. Keshtu ju keni pranuar kushtet e perdorimit te www.gmail.com.

 

 

3 Si te hap adrese e-mail (Gmail). Tutoriale shqip , si te hapim nje adrese e-maili ne www.gmail.com Meso gjithcka me nje klik

 

 

Plotesoni fushat e meposhtme sipas shpjegimeve qe tregojme ne fotografi. Tani duhet te verifikojme adresen me ane te mesazhit qe do na vije ne telefon.

 

 

4 Si te hap adrese e-mail (Gmail). Tutoriale shqip , si te hapim nje adrese e-maili ne www.gmail.com Meso gjithcka me nje klik

 

 

Ne kuadrat do shkruani mesazhin qe ju erdhi ne telefon. Pastaj klikoni Continue.

 

 

5 Si te hap adrese e-mail (Gmail). Tutoriale shqip , si te hapim nje adrese e-maili ne www.gmail.com Meso gjithcka me nje klik

Mbaruam. Kaq ishte. Duke klikuar Continue to Gmail ju hyni ne menune e menaxhimit te adreses se re.

 

 

6 Si te hap nje adrese e-mail (Gmail). Tutoriale shqip , si te hapim nje adrese e-maili ne www.gmail.com Meso gjithcka me nje klik

 

 

Ne kete artikull mesuam si te hapim nje adrese e-maili ne www.gmail.com

Ju duhet nje adrese ne www.hotmail.com ?

Mos pyet si te hap adrese te re ne hotmail. Meso se si hapet duke klikuar KETU.

A e dini se cfare eshte IPTV ? Mesojeni duke klikuar KETU.

 

 

  
        
          

Komentoni