Mallkuar qoftë ky muaj Arilena Ara - Nentori (tekste kengesh) Muzike shqip Tutoriale nentorin
Home » Art » Muzike » Shqip » Arilena Ara – Nentori (tekste kengesh)

Arilena Ara – Nentori (tekste kengesh)

Arilena Ara – Nentori (tekste kengesh)

Mallkuar qoftë ky muaj Arilena Ara - Nentori (tekste kengesh) Muzike shqip Tutoriale

 

Lotet me jane thare
buza mu be varre
Dielli nuk me ngroh
dielli nuk me ngroh

Dhimbje sa nje mal
zemra nuk me fal
Ty me nuk te shoh
ty me nuk te njoh

Refreni :

Mallkuar qofte ky muaj
qe me la te vetme pergjithmone
nentori me mori mua dashurine e pare
Nuk e dua kete muaj me ne kalendare
nentori me mori
Mu shua dhe ky zjarr
nentori

Ishim plot me zjarr
muajt n’ kalendare
kur ishim ne bashke
sa ishim ne bashke

E lumtur duke qare
pas teje si e marre
t’ gjithve ua thash
ne dy ua thash

Refreni :

Mallkuar qofte ky muaj
qe me la te vetme pergjithmone
nentori me mori
mua dashurine e pare
Nuk e dua kete muaj me ne kalendar
nentori me mori mu shua dhe ky zjarr
Nuk e dua me kete muaj
nuk e dua me kete muaj
nentori, nentori, nentori
Vitin me te bukur shkatrroj
vulen e hidhurr shkaktoj
Ky muaj i gjori gjitha mi mori
Në djall le te shkoje
Ne djall le te shkoje
nentori, nentori

Nuk e dua kete muaj me ne kalendare
Nentori , nentori, nentori.

Nuk e dua me kete muaj
nuk e dua kete muaj
nentori me mori nentori
Mallkuar qofte ky muaj
qe me la te vetme pergjithmone
Nentori, me mori mua dashurine e pare
nuk e dua kete muaj
nuk e dua me kete muaj
Nentori
nentori
nentori

 

  
        
          

Komentoni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*