Home » Si Behet » Teknologji » Si te nderroj kodin e wireless ?

Si te nderroj kodin e wireless ?

Si te nderroj kodin e wireless ?

 

Shumica e perdoruesve te internetit natyrisht qe kane edhe nje pajisje wireless ne shtepi. Ne kete artikull do ju spjegojme se si ju mund te ndryshoni kodin e pajisjes wireless pa ndihmen e askujt. Per kete artikull kemi zgjedhur nje wireless TP-Link qe shume prej nesh e kemi pare me qindra here por nuk kemi patur merakun te dime se si mund te kemi akses ne te. Atehere le te filllojme.

 

Hapni nje shfletues (browser) Google Chrome , Mozilla , Internet Explorer , Opera apo cfaredo qe ju keni te instaluar ne kompjuterin tuaj. Ne do zgjedhim Google Chrome meqe eshte nje nder me te perdorurit. Te address bar shkruani ip e ruterit 192.168.0.1 dhe shtypni enter.

 

si behet ku ta gjej receta gatimi tutoriale shqip

 

Pasi te keni shtypur enter ne ekran do ju dale nje tabele ku do ju kerkoje te identifikoheni me emrin dhe kodin e administratorit te ruterit. Kur ruteri eshte fabrikisht i ri emri eshte : admin dhe kodi gjithashtu : admin.

 

 

User Name : admin  Password : admin

   si behet ku ta gjej receta gatimi tutoriale shqip

 

 

Pasi te keni shkruar emrin dhe kodin klikoni te butoni Log In.

Ikona e pare qe ju do shikoni pasi te keni klikuar butonin Log In do jete ajo si ne fotografine e meposhtme.

 

 

si behet ku ta gjej receta gatimi tutoriale shqip facebook

 

Duke klikuar te menuja Wireless ikona e radhes do jete kjo me poshte :

 

 

 

Hapi i pare eshte te klikoni te Wireless Security. Ne mes te faqes do shikoni qe do shfaqet edhe kodi aktual qe ju keni. Ju mund te shkruani kodin e ri dhe duke shkuar ne fund te asaj faqeje do te gjeni butonin SAVE (Ruaj). Klikoni te butoni SAVE qe te ruani ndryshimin qe bete. Fikeni ruterin dhe ndizeni prape ne menyre qe te marre ndryshimin qe bete. Pasi te ndizet serish ju mund te lidheni ne wireless me kodin e ri.

 

Gjeni me shume tutoriale shqip per perdorimin e kompjuterit duke shfletuar faqen tone.

Nese keni dicka qe nuk dini ta beni thjesht na kontaktoni.

 

Na ndiqni ne Facebook nen siglen : Si Behet       http://www.facebook.com/sibehet

Gjithashtu na gjeni edhe ne Twitter  : Si Behet    https://twitter.com/sibehet

Ose mund te na ndiqni ne Instagram : Si Behet   https://www.instagram.com/sibehet/

 

 

Menyrat per te na kontaktuar jane ose me ane te formes se gatshme duke klikuar KETU .

Duke na derguar e-mail ne adresen [email protected]

  
        
          

Komentoni