Home » Si Behet » Teknologji » Si te hapim nje adrese e-mail ? (hotmail)

Si te hapim nje adrese e-mail ? (hotmail)

Si te hapim nje adrese e-maili ne www.hotmail.com ?

Tutoriale shqip falas.

 

Hapi i pare qe ne bejme te krijojme nje adrese e-mail. Mundesite per te hapur nje e-mail jane te ndryshme, por kompanite me te njohura per perdorimin e e-mailit jane :

 

www.hotmail.com       www.gmail.com       www.yahoo.com

 

Normalisht qe ka edhe kompani te tjera qe ofrojne kete sherbim. Kjo nuk do te thote se jeni te detyruar te hapni e-mailin tuaj ne njeren prej ketyre kompanive. Keto jane kompanite qe te ofrojne me shume sherbime se cdo kompani tjeter.

 

Ne rastin konkret ne do te aplikojme hapjen e e-mailit me prapashtesen hotmail.com.

 

Klikoni ne linkun e mesiperm. Faqja do ju hapet si me poshte. Ju duhet te klikoni te fjala CREATE ONE qe eshte e rrethuar me rreth.

 

si behet ku te gjej si ta bej Si te hapim nje adrese e-mail Tutoriale shqip falas shkruani emrin

 

Faqja qe do ju hapet do jete si me poshte :

 

si behet ku te gjej si ta bej Si te hapim nje adrese e-mail Tutoriale shqip falas shkruani emrin

Hapat qe duhet te ndiqni per te hapur adresen tuaj te deshiruar jane :

 1. First name shkruani emrin tuaj
 2. Last name – shkruani mbiemrin tuaj
 3. User name – shkruani emrin qe deshironi te kete adresa juaj e e-mailit
 4. Password – shkruani kodin tuaj dhe sigurohuni qe mos ta dije njeri tjeter pervec jush
 5. Reenter password – konfirmoni edhe nje here kodin qe shkruajtet me lart
 6. Country – shkruani vendin ku jetoni
 7. Birthdate – shkruani muajin kur keni lindur
 8. Shkruani daten kur keni lindur
 9. Shkruani vitin kur keni lindur
 10. Gender – shkruani gjinine tuaj
 11. Country code – shkruani prefiksin e vendit ose zgjidhni manualisht vendin ku jetoni
 12. Phone number – shkruani numrin tuaj te telefonit
 13. Alternate email address – (opsioni eshte nese ju keni nje adrese te dyte e-maili)
 14. Kodin e sigurise qe shikoni duhet ta shkruani tekstualisht sikur jua ofron faqja
 15. Create account  per te perfunduar regjistrimin dhe adresa juaj eshte gati.

Nuk ju ngelet gje tjeter vecse te identifikoheni ne e-mail me emrin dhe kodin tuaj.

 

Perdorimi i adreses eshte shume i thjeshte. Mjafton te dini pak anglisht ose italisht. Kjo ne varesi te konfigurimit qe i beni gjuhes.

 

Ju duhet nje adrese e-maili ne gmail.com ?

 

Mos u shqetesoni. Mos pyet si te hap nje e-mail te ri ne gmail.com por mesoje vete duke klikuar KETU

Nese ju duhet nje adrese ne yahoo.com atehere mesoje duke klikuar KETU.

Deshironi te mesoni se cfare eshte PayPal dhe si te hapni llogari te re ? Klikoni KETU.

 

Na ndiqni ne Facebook : Sibehet

 

  
        
          

Komentoni