Si te vendosim Passwordin e FB ne menyre qe ai te jete i sigurte?Tutoriale shqip
Home » Fillimi » Si te vendosim Passwordin e FaceBook ne menyre qe ai te jete i sigurte ?

Si te vendosim Passwordin e FaceBook ne menyre qe ai te jete i sigurte ?

Si te vendosim Passwordin e FB ne menyre qe ai te jete i sigurte?

Tutoriale shqip

Si te vendosim Passwordin e FB ne menyre qe ai te jete i sigurte?Tutoriale shqip

Shume shpesh ne vendosim passworde ne Facebook apo ne rrjete te tjera sociale. Mendimi yne i pare eshte se kemi vendosur nje kombinim ‘fjalesh’ qe jane te veshtira per ti gjetur. Gaboheni.

Duhet te dini qe ekziston nje program qe quhet ‘Hydra’. Ky i fundit i provon te gjitha renditejet e shkronjave te alfabetit per te gjetur passwordin tuaj. Ne algoritmin e tij ka kombinime automatike dhe provon vazhdimisht deri kur te kete gjetur kommbinimin e sakte. Ne ju keshillojme te beni shume Kujdes kur vendosni passwordin!

Nje menyre e mire te cilen do mund ta perdorni ju ne menyre qe mos te bini viktime e ketij programi te quajtur ‘Hydra’ do e shpjegojme me poshte.

Nderthurni  shkronjat e vogla dhe te medha :

Passwordit tuaj vendosini shkronja te medha dhe te vogla psh : SiBeHet

Nderthurni shkronja dhe numera :

Vendosin numra ne passwordin tuaj psh : SiBeHet174

Vendosni shenja pikesimi mes karaktereve qe zgjodhet :

Vendosni shenja pikesimi psh : Si-BeHet174?!

Ne kete menyre passwordi juaj do te jete shume me i sigurte. Ai qe eshte i interesuar te gjeje paswordin  do beje te pamunduren. Sidomos dikush i afert me ju qe, edhe mund te kete ndonje ide.  Prandaj beni shume mire te keni kujdes. Emra familjaresh, vite lindjesh, emra vendesh nuk jane gjithmone zgjidhja e duhur. Gjithashtu duhet te dini se thyerja e sigurise nuk behet vetem prej individesh. Por edhe prej hackerash dixhital. Kjo ndodh per asrye fitimi. Dime qe me klikime arrihen fitime marramendese. Duke patur pak kujdes mund te mos bini pre e tyre. Sidomos ne lidhje me shperndarjen e videove te sikletshme ne koheshtrirjen tuaj. Pastaj nga ana tjeter eshte siguria e fotove. Nuk keni pse te frikesoheni se fotot tuaja do perfundojne ne ndonje site pornografik.

Sigurohuni qe paswordi juaj eshte mjaftueshem i forte. Por gjithashtu sigurohuni gjithmone qe jeni shkyqyr nga paisje me te cilat nuk keni aksesc

  
        
          

Komentoni

cratosslot casino -

betsat casino

- mobil casino siteleri 2021 - elexbet yeni adres - casinomaxi bağlan - casinovale -
Casinoslot giriş
-
kalebet yeni giriş adresi
-

asya bahis giriş