Disa ide me kompozime lulesh per mesuesit. 7 Marsi.

Disa ide me kompozime lulesh per mesuesit. 7 Marsi.

Kompozime lulesh te vecanta per mesuesit.  7 Marsi

Dita e mesueve erdhi! Edhe pse mirenjohja nuk shprehet gjithmone me dhurata, edhe ato jane te rendesishme. Nese i keni bere tashme dhuratat, une dua te ju sugjeroj disa kompozime lulesh natyrale.  

Kompozime luesh te vecanta per mesuesit. 7 Marsi buqeteKompozime luesh te vecanta per mesuesit. 7 Marsi buqeteKompozime luesh te vecanta per mesuesit. 7 Marsi buqete

Lulet gjithmone jane nje zgjedhje e mire. E sidomos kur edhe buqeta behet e bukur. Gjithsesi hidhuni  nej sy kompozimeve te meposhtme. Do te jete nje ide e mire dhe shume e pelqyeshme.

Kompozime luesh te vecanta per mesuesit. 7 Marsi buqete

Kompozime luesh te vecanta per mesuesit. 7 Marsi buqete

Kompozime luesh te vecanta per mesuesit. 7 Marsi buqete

Kompozime luesh te vecanta per mesuesit. 7 Marsi buqete

Kompozime luesh te vecanta per mesuesit. 7 Marsi buqete

Nese keni arritur te zbuloni preferencen e mesueses eshte me e lehte. Keshtu qe perqendroheni tek lulja e saj e preferuar. E nese akoma nuk ja keni idene se cfare i pelqen, atehere beni nje buqete harmonike. Nderthurni ngjyrat e ndyshme.

Sa me shume lloje lulesh aq me e bukur buqeta. Ngjyrat gjithmone jane te dashurueshme. Edhe nese nuk keni mundesi te beni nje buqete te kushtueshme, zgjidhni lulet e thjeshta. Buqete kjo qe domosdoshmerisht do te jete e bukur.

Komentoni