Noizy - Peace & Love (Teksti) Tekste kengesh
Home » Art » Muzike » Shqip » Noizy – Peace & Love (Teksti) Tekste kengesh

Noizy – Peace & Love (Teksti) Tekste kengesh

Refreni :

 

Se jam tu pi do bari ojee
Se vjen prej lazarati ojee
Tlutna cele pak dritaren se po.du me marr pak ajer

Se jam tu pi do bari ojee
Se vjen prej lazarati ojee
Tlutna cele pak dritaren se po.du me marr pak ajer

I smoke higround before.me go
Nuk ka lidhje se ku jam a ku po shkon
Nese kom hala dije se kam evro
edhe krejt problemet tja zhdukja mo
Se jam.i zoti i vetes dhe boj ca du
nese kam gabim athere du me gabu
nuk ka gjo nket.jet qe munesh me m tregu
Se edhe ti si.zoti smuesh mem.gjyku

 

Iam rise like marjuana yee
Iam.rise like marjuana yee
Baby smoking na some ganja ye
Baby smoking na some gana ye

 

Refreni :

Se jam tu pi do bari ojee
Se vjen prej lazarati ojee
Tlutna cele pak dritaren se po.du me marr pak ajer

Se jam tu pi do bari ojee
Se vjen prej lazarati ojee
Tlutna cele pak dritaren se po.du me marr pak ajer

 

U kon pak dita lodhshme
Shum mendime nkok
Avokatin ntelefon like biznesi si po shkon
Takimi.mas takimi dills after dills ye
Mills after mills ye
kills after kills

So.we smoke in the higround
Just he came in about ye ye
Vetem 1 moment sdu me dit ca.ndodh ne.ket.dynja ya ya

Iam rise like marjuana yee
Iam.rise like marjuana yee
Baby smoking na some ganja ye
Baby smoking na some ganja ye

Refreni :

Se jam tu pi do bari ojee
Se vjen prej lazarati ojee
Tlutna cele pak dritaren se po.du me marr pak ajer

Se jam tu pi do bari ojee
Se vjen prej lazarati ojee
Tlutna cele pak dritaren se po.du me marr pak ajer

  
        
          

Komentoni