Artikuj te sotem

Kejsi Tola – U Rritem (Tekste kengesh shqip)

Kejsi Tola - U Rritem (Tekste kengesh shqip)

Vetë të desha Unë vetë te desha  Ti e more vendimin  Dhe pastaj unë heshta   Ti më doje Ndoshta më doje  Për ty unë isha fryma e fundit  Vetë më thoje    Ti më mungon, kudo që jam Se kupton, sa shumë te kam Po pres pendesen tënde (x2)  …

Lexo me shume