Artikuj te sotem

Kur ti me mos te jesh…

kur ti te mos jesh

Syte me nuk shikojne asgje perpara. E kam thene shume here dhe do e them serish. E dashuroj naten. Me jep mundesine te flas me veten time, sepse askush tjeter nuk eshte prane meje. Do doja shume te kisha mundesine te flisja, te shpreh ate qe kam ne shpirt. Dikush …

Lexo me shume