Artikuj te sotem

Ushqimet qe ju shpetojne nga plakja.

Ushqimet qe ju shpetojne nga plakja. Keshilla si te jetoni shendetshem

  Një dolli!  Njerëz të dashur, dorëzohuni: vera e kuqe duhet të pihet. Në fakt, nektari i perëndive është një aleat i madh kundër sëmundjeve kardiovaskulare dhe jep deri në pesë vjet jetë më shumë. Nuk është rastësi që dieta mesdhetare përfshin disa verëra në mesin e ushqimeve të lejuara. …

Lexo me shume