Talenti shqiptar i boksit konkuron per titullin gjerman “International Cruiserweight 2
Home » Sport » Talenti shqiptar i boksit konkuron per titullin gjerman “International Cruiserweight

Talenti shqiptar i boksit konkuron per titullin gjerman “International Cruiserweight

Eshte data 3 shkurt 2018 kur boksieri shqiptar Jurgen Uldedaj do perballet me  boksierin cek Jakub Synek ne Halle An Der Sala. Po ne ate ring eshte ngjitur edhe  boksieri i madhe shqiptar Haxhi Krasniqi.

 

Talenti shqiptar i boksit konkuron per titullin gjerman “International Cruiserweight

 

Boskieri cek vjen nga 8 duele te zhvilluara me vetem nje barazim.

 

Talenti shqiptar i boksit konkuron per titullin gjerman “International Cruiserweight 2

 

Nderkohe edhe talenti shqiptar Jurgen Uldedaj vjen nga nje seri fitoresh. Ndeshja do te jete mjaft e forte
dhe e veshtire. Per te dyja palet kjo do jete humbja e pare. Cilido prej tyre qe do fitoje do shijoje nje fitore radhazi pa e njohur humbjen deri tani.

 

Jurgen Uldedaj do synoje te marre nga duart e boksierit cek titullin gjerman “International Cruiserweight”, titull te cilin momentalisht e zoteron Jakub Synek.

 

Le ti urojme kampionit shqiptar sukses dhe fitore sa me te lehte.

  
        
          

Komentoni