Zbathur Shëtitët Nëpër Buzët Tua - Visar Zhiti (Poezi)
Home » Studenti Online » Dega Gjuhe-Letersi » Zbathur Shëtitët Nëpër Buzët Tua – Visar Zhiti (Poezi)

Zbathur Shëtitët Nëpër Buzët Tua – Visar Zhiti (Poezi)

Zbathur Shëtitët Nëpër Buzët Tua

Zbathur, 
Vetëm zbathur 
Shëtitet nëpër buzët tua. 

Këmbët mu mbushën 
Me petale të kuqe puthjesh 
Që më bien gjatë ecjes. 

Dhe kështu u krijuan yjet 
Në qiellin tonë prej toke.

– Visar Zhiti

  
        
          

Komentoni