Artikuj te sotem

Do te mrekulloheni nga trupi i mamase 51 vjecare Janet Jackson.

Pak muaj pas lindjes, këngëtarja kthehet në skenë – për t’i mrekulluar të gjithë më trupin.. Është thjeshtë një Uau! Janet Jackson i është rikthyer jetës artistike pas lindjes së fëmijës së parë dhe gjithçka para publikut ka qenë e mrekullueshme. 51-vjeçarja i ka lënë të gjithë pa fjalë ndërsa …

Lexo me shume