Artikuj mujor

Hiperaktiviteti dhe ndikimi i tij ne shoqeri. Si te sillemi me femijet hiperaktive?

Hiperaktiviteti dhe ndikimi i tij ne shoqeri. Si te sillemi me femijet hiperaktive?

  Hiperaktiviteti ose ADHD (nga anglishtja Attention Deficit Hyperactivity Disorder) ka të bëjë me vështirësitë në sjellje dhe në zhvillimin tipik. Që vihet re ne mungesën e vëmendjes dhe përqendrimit, si dhe të qenit shumë aktiv. Kjo vështirësi ndërhyn dukshëm në sjelljen e adoleshentëve dhe në aktivitetin e tyre. Hiperaktiviteti përkufizohet si një lëvizje e tepruar dhe …

Lexo me shume

Altin Sulku – Zeshkanja (Teksti)

Altin Sulku - Zeshkanja (Teksti)

Refreni : Kendova per nazelie. Kendova dhe per koishie. Kendova per kacurrelat. Te zeshkanja sdi pse ngela. Moj zeshkane moj zeshkane, zemren shkrumb e hi ma bane, merre djalin o ti dibraneee… Buza omel si qershi, me boni me ran ndashni. Floku yt i gjat dhe i zi, mke bo …

Lexo me shume