Arsyet pse nuk ju behen floket kacurrela. per arsye se floku
Home » Si Behet » Mode » Arsyet pse nuk ju behen floket kacurrela.

Arsyet pse nuk ju behen floket kacurrela.

Arsyet pse nuk ju behen floket kacurrela.

Floket kacurrela jane te preferueshem per shume femra. Madje vajzat e ruajne si model per evenimente me deshiren per te ndryshuar. Mund te zgjidhen lloje te ndryshme kacurrelash. Me onde te hapura. Kacurrela te dendur. Gjysem onde etj. Sigurisht ne varesi te paraqitjes dhe preferencave. 

Arsyet pse nuk ju behen floket kacurrela. per arsye se floku

Por jo te gjitha vajzat e kane fatin qe ta shohin veten me floke kacurrela. Kjo per arsye se floku i tyre nuk merr forme. Ose per momentin mund te behen por pas 10 minutash do leshohen. Pse ndodh keshtu

1. Floku juaj eshte nga natyra i drejte. E nese ato jane te derdhur dhe te leshuar atehere harroji kacurrelat. Mos u lodh fare ti kthesh onde. Edhe sikur te hedhesh nje kove me llak, perseri do jete e pamundur.

2. Keni floke shume te shendetshem. Te kesh floke te shendetshem nuk eshte gjithmone prioritet. Per shembull ne rastin e kacurrelave do e keni mision te pamundur. Sa me i shendetshem te jete floku aq me veshtire behet kacurrel.

3. Sapo jeni lare dhe thare. Floket e lare pak kohe para se ti beni kacurrela nuk zene vend. Kjo per arsye se floku ka nevoje per yndyrnat e veta qe te marre forme. Ne kete rast beni mire ti lini te pakten 2 dite para te palare.

4. Keni vene zbutes me shume sesa duhet. Edhe zbutesi ndikon ne marrjen e formes. Nese hidhni zbutes gjate larjes, floku do behet shume i bute. Madje do e keni thuajse te pamundur ti jepni forme.

Arsyet pse nuk ju behen floket kacurrela. per arsye se floku

  
        
          

Komentoni