Djem, pantallonat e ngushta duhet ti zhdukni nga garderoba.
Home » Si Behet » Mode » Djem, pantallonat e ngushta duhet ti zhdukni nga garderoba.

Djem, pantallonat e ngushta duhet ti zhdukni nga garderoba.

Djem, pantallonat e ngushta duhet ti zhdukni nga garderoba.

 

Tendencat e fundit kane sjelle me vete edhe shume moda te cuditshme. Kohet e fundit nuk habitemi nese shohim rruges djem me xhinse me te ngushta se te femrave. Edhe pse eshte shume moderne, ndonjehere nuk do te thote se jane te duhurat. Prandaj edhe ne do ju tregojme arsyen pse nuk duhet ti vishni me. Kjo ndalese behet per arsye se :

  • Duhet te kuptoni deri sa te ngushta ju shkojne.
  • A sjellin apo jo probleme per shendetin tuaj.

Djem, pantallonat e ngushta duhet ti zhdukni nga garderoba.

Mbase nuk e dini por te mbani xhinse te ngushta per shume kohe, ben qe muskujt te demtohen. Per pasoje fibrat nervore do te humbin funksionin e tyre. Enet e gjakut ngushtohen aq shume saqe qarkullimi i gjakut nuk mund te behet me normalisht. Nderkohe qe organizmi juaj ju jep pergjigje gjithashtu. De te vini re disa pika te zeza sesi shfaqen ne fund te kembeve. Kjo ndodh si pasoje e pengimit te futjes se ajrit.  Si cdo pjese e lekures ka nevoje per oksigjen.

Nderkohe qe xhinset e ngushta shkaktojne edhe bllokim te eneve te gjakut. Dhe nuk eshte per tu habitur kur te pasoheni me tromboze. Pervec kesaj, ferkimi i xhinseve per lekur shfaq edhe infeksione. Materiali i gomuar ose i forte, ben qe fibrat e rrobave te depertojne lehtesisht ne organizmin tuaj.

Duhet te beni shume kujdes, kur te zgjidhni rrobat per garderoben tuaj. Te vishesh shik, nuk do te thote gjithmone se te shkon. Tendencat ndonjehere nuk ju pershtaten te gjithe llojeve te trupit. Prandaj se pari mos e teproni me moden dhe se dyti, kujdesuni per shendetin tuaj.

  
        
          

Komentoni