kush jemi ne tutoriale shqip, tekste kengesh, fotografi
Home » Pyetesor » Kush Jemi NE ?

Kush Jemi NE ?

Kush Jemi NE ?

kush jemi ne tutoriale shqip, tekste kengesh, fotografi

 

Ne jemi nje grup studentesh qe kemi marre nje nisme. Te bejme nje faqe interneti totalisht ne shqip me tutoriale per studentet e te gjitha shkollave dhe degeve. Qellimi eshte te mbledhim informacion mbi cdo lloj profesioni qe shkollat shqiptare ofrojne. Ketu pershijme si shkollat e mesme , ashtu edhe universitetet. Prandaj ne kategorine Studenti Online jemi munduar te ofrojme informacion nga dege te ndryshme te studimit.

Kushdo qe mundet te ofroje informacion eshte i mirepitur.

Por jo vetem kaq. Larmishmeria e informacioneve dhe artikujve qe ofrojme vlen edhe per moshat me te medha.

Kategorite :

  1. Video
  2. Fotografi
  3. Muzike (tekste kengesh)

jane per kohen tuaj te lire. Te gjithe ata qe kane pasion video apo fotografine mund te na dergojne materialet e tyre dhe ne i publikojme. Kjo gjithmone duke ruajtur te drejtat e autoresise te cilat ju perkasin vetem ju.

Ne kategorine TELEFONI ju mund te gjeni oferta te ndryshme per telefona smart, iPad apo laptope. Kjo ne varesi te dyqaneve me te cilat bashkepunojme.

Amvisat mund te gjejne receta gatimi te ndryshme.

Psikologjia ka nje vend te vecante ne faqen tone. E diplomuara ne kete fushe S. Prenga jep keshilla psikologjike per te gjithe.

Kategoria “Historia ime” eshte per ata qe kane nje histori dhe deshirojne ta ndajne me lexuesit. Ju mirepresim te gjitheve me historine tuaj. Shprehni talentin tuaj ne letersi.

Zbavitje” . Per ju qe nuk keni me cfare te merreni apo qetesoheni me nje loje te thjeshte. Pacman ofrohet ne faqen tone. Disa minuta shplodhjeje ju bejne mire !

Ky ishte nje prezantimi thjeshte i qellimit qe kemi dhe i permbajtes qe do gjeni ne faqen tone.

Mirepresim cdo sugjerim apo veretje tuajen. Kontaktoni me ne nepermjet adreses se e-mailit :

admin@sibehet.com

Na gjeni gjithashtu ne rrjetet sociale :

https://www.facebook.com/sibehet/

https://www.linkedin.com/in/sibehet

https://www.instagram.com/sibehet/

https://www.twitter.com/sibehet

https://www.pinterest.com/sibehet/

Cdo material qe gjeni ne faqen tone eshte ideuar dhe formuluar me dashuri nga bashkepunetoret tane. Asgje nuk eshte e kopjuar. Me kete rast ju lutemi te gjitha faqeve shqiptare online te kene kujdes me artikujt qe perdorin. Nuk eshte mire te merrni dicka pa lejen tone. Ne harxhojme shume kohe nga jeta jone ne menyre qe te ofrojme dicka serioze. Nuk mundet askush te marre djersen tone.

  
        
          

Komentoni