Home » Studenti Online » Dega Mjekesi » Cfare ngjyre sysh do te kene femijet tuaj. Shikoni formulen.

Cfare ngjyre sysh do te kene femijet tuaj. Shikoni formulen.

Cfare ngjyre sysh do te kene femijet tuaj.

Shikoni formulen.

Po jetojme ne nje kohe ku shkenca eshte zhvilluar shume. Shkencetaret kane marre persiper te bejne studime ne lidhje me gjenetiken. Nje nga studimet u be me deshiren per te nxjerre cafre ngjyre sysh do te kene femijet. Studimet ishin te shumta. Sa që mund të na bindin me përgjigjet e tyre. Para se fëmijët të lindin mund te kuptojme cfare ngjyre do ti kene syte.
Sipas shkencëtarëve, ekziston një kombinim i ngjyrave të syve të dy prindërve. I cili tregon se çfarë ngjyre të sysh do të kenë fëmijët e tyre.

Shkenca ne ditet e sotme mund të parashikojë karakteristikat fizike që fëmijët tuaj do t’i marrin nga ju. Te gjitha keto informacione jane te koduar në gjenet tuaja. Të cilat mund të jenë të “dobëta” ose “të forta” .

Ne raportin e paraqitur më poshtë do të shihni përqindjet e mundësisë së se çfarë ngjyre të syve do të kenë vajzat dhe djemtë tuaj të ardhshëm .
Cfare ngjyre sysh do te kene femijet tuaj. Shikoni formulen.

 

Keshtu nese keni pak durim beni kombinimet tuaja. Do e kuptoni fare thjeshte se si do u duken syte femijeve tuaj. Eshte bukur ndonjehere te kuptosh rreth dickaje qe te duhet kohe ta shohesh. Mos pritni 9 muaj per te pare syte e foshnes, beni kombinimet dhe gjejeni!

  
        
          

Komentoni