Samsung nje hap perpara ne teknologji dhe ide. Mund te shpetohen milona jete njerezish. Inxhinieret e kesaj kompanie kane treguar serish talentin e tyre.
Home » Si Behet » Teknologji » Samsung nje hap perpara ne teknologji dhe ide. Mund te shpetohen milona jete njerezish.

Samsung nje hap perpara ne teknologji dhe ide. Mund te shpetohen milona jete njerezish.

Samsung nje hap perpara ne teknologji dhe ide. Mund te shpetohen milona jete njerezish.

 

Samsung eshte nje nder kompanite me te fuqishme ne bote persa i perket botes se teknologjise. Keshtu kompania ne fjale ka menduar edhe per qarkullimin sa me te sigurt te makinave ne rruge.

 

 

Te gjithe shoferet kemi hasur në situata ku na eshte dashur te parakalojme nje kamion. Gjithmone kamionet dhe mjetet tjera te medha bllokojne nje pjese te mire te pamjes se rruges. Parakalimi per makinen behet shume i veshtire dhe i rrezikshem.

Inxhinieret e kompanise Samsung kane menduar per kete problem. Sipas tyre ky problem zgjidhet me nje kusht. Nese ne pjesen e prapme te kamioneve apo makinave te asaj kategorie, instalohen kamera dhe ekrane.

 

Keshtu shofereve qe duan te parakalojne nje kamion te gjate, ju jepet mundesia te kontrollojne rrugen nga ekrani. Keshtu mendojne ekspertet parakalimi behet i sigurt.

 

Samsung nje hap perpara ne teknologji dhe ide. Mund te shpetohen milona jete njerezish. Inxhinieret e kesaj kompanie kane treguar serish talentin e tyre.

Safe Trucks. Ne kete kategori duan qe ti pozicionojne kamionet qe do instalohen me kamera dhe ekrane. Kamerat do te kene lidhje wireless. Kompania gjigande Samsung thote se testimet e bera te kesaj teknologjie kane qene shume te suksesshme .

 

Kjo lloj teknologjie mundet te jete edhe e rrezikshme sepse nga ekrani mund te krijohet nje shperqendrim. Kjo per arsye se naten reflektimi i forte i ekranit mund te krijoje heqje shikimi.

  
        
          

Komentoni