Home » Art » Fotografi » Fotografi nga Vlash Gjergji

Fotografi nga Vlash Gjergji

Vlash Gjergji

eshte nje talent i apasionuar pas fotografise. Imagjinata e tij sjell tek ne disa fotografi te thjeshta por me domethenie. Fotografite i kemi pergatitur ne nje slideshow. Mjafton te klikoni mbi nje nga fotografite, dhe pastaj klikoni mbi butonin Play. Ose mund ti kaloni fotografite nje nga nje sipas deshires.

Keni pasion per fotografine ?

Dergoni materialet tuaja ne admin@sibehet.com. Ne reklamojme punen tuaj

  
        
          

Komentoni