Home » Si Behet » Teknologji » Cfare eshte virusi ?

Cfare eshte virusi ?

Cfare eshte virusi ?

Shume here kemi degjuar apo na ka ndodhur te ndeshemi me fjalen VIRUS. Kjo sepse kompjuteri mund te jete bllokuar apo programet e tij jane ngadalesuar mjaftueshem. Si rrjedhoje punimi i kompjuterit apo navigimi ne internet behet i besdisshem. Zgjidhja jone normalisht eshte ta cojme ta formatojme (fillestaret apo perdoruesit e thjeshte).

cfare eshte virus

Virusi eshte nje program ekzekutiv i cili eshte krijuar per te prishur nje funksion te kompjuterit. Kjo gjithmone ne varesi te virusit. Ka viruse te ndryshme te cilat jane krijuar per te sulmuar pjese te vecanta te kompjuterit, te cilat jane shume te rendesishme per funksionimin normal te pajisjes sone. Viruset mund te sulmojne miun e kompjuterit, karten grafike, memorien Ram etj. Normalisht me te rrezikshmit jane ata qe sulmojne Hard Diskun e kompjuterit, dmth memorien kryesore te kompjuterit ku ruhen te gjitha gjerat tona, perfshi ketu edhe programin operativ te kompjuterit.

Nese nuk keni nje antivirus ne kompjuterin tuaj, ju keshillojme te beni kujdes me faqet qe vizitoni. Keshilla me e mire eshte te zbrisni nje antivirus falas dhe ta instaloni ne kompjuterin tuaj. Eshte shume e thjeshte. Kerkoni fjalen ANTIVIRUS ne faqen tone, dhe mesoni si te zbrisni nje antivirus falas dhe ta instaloni ate pa ndihmen e askujt.

Tutoriale shqip dhe FALAS per perdorimin e kompjuterit duke shfletuar faqen tone.

Nese keni dicka qe nuk dini ta beni thjesht na kontaktoni.

Menyrat per te na kontaktuar jane ose me ane te formes se gatshme duke klikuar KETU .

Duke na derguar e-mail ne adresen informatika@sibehet.com

  
        
          

Komentoni