Home » Posts taggedtradita

Vallja e shpatave

Kercimi i luftes, Gege dhe Toske, Vallja e shpatave
Themi “VALLJA E SHPATAVE” ose “Kercimi i luftes”. Manifestim shume dinamik dhe dritherues i fuqise fizike dhe aftesive vdekjeprurese...
Lexoni me shume