Home » Studenti Online » Archive by category Dega Histori (Page 2)

Vallja e shpatave

Kercimi i luftes, Gege dhe Toske, Vallja e shpatave
Themi “VALLJA E SHPATAVE” ose “Kercimi i luftes”. Manifestim shume dinamik dhe dritherues i fuqise fizike dhe aftesive vdekjeprurese...
Lexoni me shume