Menyra te vecanta per dekorimin e vezeve te Pashkeve. :)
Home » Fillimi » Menyra te vecanta per dekorimin e vezeve te Pashkeve. :)

Menyra te vecanta per dekorimin e vezeve te Pashkeve. :)

Me poshte kemi disa sugjerime te lezetshme sesi te dekoroni vezet ndryshe prej viteve te tjera. Nese deri me sot nuk keni zgjedhur akoma menyren e zbukurimit, ne po ju japim sugjerimet tona… 🙂 Shpresoj te ju pelqejne!!
Nderkohe qe mund te na lini ne koment edhe dizenjimet me te bukura te bera nga ju!! <3

 

 1. Lyeje vezen me ngjites dhe zhyte ne kokrriza me ngjyra.. 

 

Menyra te vecanta per dekorimin e vezeve te Pashkeve. :)

 

 1. Visheni vezen me penj me ngjyra. (Majen e vezes lyejeni me ngjites)

Menyra te vecanta per dekorimin e vezeve te Pashkeve. :)

 

 

 1. Vishe vezen me lule majdanozi e koper, lidhe me rrjete te holle dhe zieje me uje dhe levozhga qepesh.

Menyra te vecanta per dekorimin e vezeve te Pashkeve. :)

 

 1. Perdorni gjylpere per ta qendisur vezen me pe. (Kjo veze nuk duhet te konsumohet)

Menyra te vecanta per dekorimin e vezeve te Pashkeve. :)

 1. Vishini veshet me Copa rrobash me motive. Ziejini ne tenxher me uje dhe uthull..

Menyra te vecanta per dekorimin e vezeve te Pashkeve. :)

 1. Mbulojini vezet me punime grepi, mund te vini edhe papione te dizenjuar me copa te shendritshme.

Menyra te vecanta per dekorimin e vezeve te Pashkeve. :)

 

 

 1. Mbani ne gota me uje me ngjyre nje here nga njera ane nje here nga tjetra. Duke i dhene tonalitete te ndryshme te ngjyres..((Sa me pak te qendroje veza ne uje aq me te celet e merr ngjyren))

Menyra te vecanta per dekorimin e vezeve te Pashkeve. :)

 1. Ngjyrosni vezet me bojera uji dhe lapsa..

Menyra te vecanta per dekorimin e vezeve te Pashkeve. :)

 1. Perdorni nje stilograf te zi per te pikturuar. 

Menyra te vecanta per dekorimin e vezeve te Pashkeve. :)

 

 1. Njr stilim ndryshe me ngjites me ngjyra..

Menyra te vecanta per dekorimin e vezeve te Pashkeve. :)

 

 1. Maskoje vezen me makarona te vogla, thjerreza, farera etj.

Menyra te vecanta per dekorimin e vezeve te Pashkeve. :)

 

 1. Ngjisni mbi to me vinovil mustaqe per ti bere me te gezueshme..

Menyra te vecanta per dekorimin e vezeve te Pashkeve. :)

 1. Vendosni ngjites ne rripa para se ti ngjyrosni dhe pas i hiqni…

Menyra te vecanta per dekorimin e vezeve te Pashkeve. :)

 1. Lidheni vezet me cope tyl me motive para se ti ngjyrosni…

Menyra te vecanta per dekorimin e vezeve te Pashkeve. :)

 1. Krijoni veze mermeri duke vendosur nje veze me levozhge te plasaritur ne caj ose uje me pak kanelle, apo kakao. Kete e beni pasi te jete zier mire veza dhe e lini per 2-3 minuta te valoje.

Menyra te vecanta per dekorimin e vezeve te Pashkeve. :)

GEZUAR PASHKET DHE ME SHENDET!! 🙂

  
        
          

Komentoni