Trendi i thonjve per pranvere. Me te vecante se kurre. 
Home » Si Behet » Mode » Trendi i thonjve per pranvere. Me te vecante se kurre. 

Trendi i thonjve per pranvere. Me te vecante se kurre. 

Kete sezon kane dale ne mode thonjte e gjate sigurisht. Ngjyrat ne mode jane ata te kristalta. Nese nuk e keni te qarte se per cilen behet fjale, me poshte keni nje galeri per te shfletuar.

 

Estetistet me ne ze, jane perqendruar tek ngjyrat e embla. Kombinimet e ngjyrave duhen bere ne varesi te shijeve te femrave. Nderkohe qe ngjyrat pastel jane bere trend dhe kane hyre ne mode kete periudhe. 

 

Jemi te bindur se do ju pelqejne. Ju ftojme te shihni modelet…

 

 

Trendi i thonjve per pranvere. Me te vecante se kurre. ne mode ngjyrat pastel

 

 

Trendi i thonjve per pranvere. Me te vecante se kurre. ne mode ngjyrat pastel

 

 

Trendi i thonjve per pranvere. Me te vecante se kurre. ne mode ngjyrat pastel

 

Trendi i thonjve per pranvere. Me te vecante se kurre. ne mode ngjyrat pastel

 

Trendi i thonjve per pranvere. Me te vecante se kurre. ne mode ngjyrat pastel

 

 

Trendi i thonjve per pranvere. Me te vecante se kurre. ne mode ngjyrat pastel

 

Trendi i thonjve per pranvere. Me te vecante se kurre. ne mode ngjyrat pastel

 

 

Trendi i thonjve per pranvere. Me te vecante se kurre. ne mode ngjyrat pastel

 

 

Trendi i thonjve per pranvere. Me te vecante se kurre. ne mode ngjyrat pastel

 

 

 

  
        
          

Komentoni