Olta Boka Feat. Stiv Boka - Atij / Asaj (Teksti) Tekste shqip
Home » Art » Muzike » Shqip » Olta Boka Feat. Stiv Boka – Atij / Asaj (Teksti) Tekste shqip

Olta Boka Feat. Stiv Boka – Atij / Asaj (Teksti) Tekste shqip

[Stivi:]

Dikush e prek kte nate,
Ai nuk jam me une
Si po jetoj me gjysem jete..

[Olta:]

Dikush e do kte nate,
puthjet atij ja fal
dhe cdo kujtim mbytet nga ata.

[Bashke x2:]

Ahh sikur ta thoje se me doje se me doje…

[Stivi:]

Iken edhe vjen cdo mendim
Dua te te prek por je vegim
Nuk eshte faji im ti mbete kujtim…

[Olta:]

1 milion arsye un i di por asnje nuk na mjaftoi asnji doja un me zemer nje si ti
Dikush e prek kte nate ajo nuk jam me une si po jetoj nje gjysem jete…

[Stivi:]

Dikush e do kte nate puthjet asaj ja fal dhe cdo kujtim mbytet ngadale…

[Bashke x2:]

Ahh sikur ta thoje se me doje se me doje…

[Stivi:]

Iken edhe vjen cdo mendim
Dua te te prek por je vegim
Nuk eshte faji im ti mbete kujtim…

[Olta:]

1 milion arsye un i di por asnje nuk na mjaftoi asnji doja un me zemer nje si ti…

Iken edhe vjen ne cdo mendim dua te te prek por je vegim.
Nuk eshte faji im ti mbete kujtim.
1 milion arsye i di por asnje nuk na mjaftoi asnji doja une me zemer nje si ti…

[Stivi:]

Doja une me zemer nje si ti…

  
        
          

Komentoni