Altin Sulku - Zeshkanja (Teksti)
Home » Art » Muzike » Shqip » Altin Sulku – Zeshkanja (Teksti)

Altin Sulku – Zeshkanja (Teksti)

Refreni :

Kendova per nazelie.
Kendova dhe per koishie.
Kendova per kacurrelat.
Te zeshkanja sdi pse ngela.

Moj zeshkane moj zeshkane,
zemren shkrumb e hi ma bane,
merre djalin o ti dibraneee…

Buza omel si qershi,
me boni me ran ndashni.
Floku yt i gjat dhe i zi,
mke bo per vete vete,
zemren tone jepe jepe,
hajde sot ne emer te dashnis…

Refreni :

Kendova per nazelie.
Kendova dhe per koishie.
Kendova per kacurrelat.
Te zeshkanja sdi pse ngela.

Moj zeshkane moj zeshkane,
zemren shkrumb e hi ma bane,
merre djalin o ti dibraneee…

Moj zeshkane moj zeshkane,
zemren shkrumb e hi ma bane,
merre djalin o ti dibraneee…

Je e jemja jam i joti,
bukurin qe tdha zoti.
Falma mu o sa shum te duuu…
Mke bo per vete vete,
zemren tone jepe jepe,
hajde sot ne emer te dashnis.

Refreni :

Kendova per nazelie.
Kendova dhe per koishie.
Kendova per kacurrelat.
Te zeshkanja sdi pse ngela.

Moj zeshkane moj zeshkane,
zemren shkrumb e hi ma bane,
merre djalin o ti dibraneee…

  
        
          

Komentoni