Keto gjera ju bejne te kuptoni nese ai eshte partneri i duhur per ju.
Home » Studenti Online » Dega Psikologji » Keto gjera ju bejne te kuptoni nese ai eshte partneri i duhur per ju.

Keto gjera ju bejne te kuptoni nese ai eshte partneri i duhur per ju.

Keto gjera ju bejne te kuptoni nese ai eshte partneri i duhur per ju.

Per te gjetur personin e duhur per ju, duhet shume kohe. Me sakte eshte vendimi me i rendesishem qe do merrni ne jete. Eshte e rendesishme qe te beni zgjedhjet e duhura qe edhe jeta te kaloje mire per ju. Nese nuk jeni te sigurt per ate cfare partneri juaj shpreh per ju, atehere ju duhet te dini disa gjera. Me e rendesishmja eshte ju te kthjelloheni per ndjenjat qe ai ka per ju. Asnjehere nuk eshte e shendetshme per ju, te qendroni ne nje lidhje te pasigurte. Nese ju ndjeni vazhdimisht ndjenja pasigurie, atehere ju duhet te kthjelloni mendimet tuaja.
Me poshte jane disa gjera qe partneri juaj supozohet qe i ben. Dhe nese me te vertete i ben, atehere ju keni prane njeriun e duhur. Ai ju do me te vertete dhe ndjenjat e tij jane te sinqerta.

Keto gjera ju bejne te kuptoni nese ai eshte partneri i duhur per ju.

Ai ndihet krenar per arritjet qe ti ben.

Ai gjithnje ka besim ne ty. Edhe nese ti dyshon per aftesite tuaja, ai nuk e ben kete gje. Gjithmone ai do te jete aty per te duartokitur per ju. Ne prani te te gjitheve ai eshte adhuruesi yt me i zjarrte. 

Sakrifikon per ty.

Ai zgjedh te te beje te lumtur. Ai gjithnje do te kete nje menyre sesi te beje ty te jesh krenare. Edhe nese i duhet te heqe dore nga punet e tij, per ty e ben pa e menduar dy here kete gje. Asnjehere nuk te permend te mirat qe ti merr prej tij. 

Keto gjera ju bejne te kuptoni nese ai eshte partneri i duhur per ju.

Te dy keni prioritete te njejta ne jete.

Ju te dy i mendoni gjerat njesoj. Deshironi nje te ardhme te perbashket dhe mendoni per dy. Asnjehere nuk lodheni se beri plane per njeri tjetrin. Ju nuk mendoni per gjerat personale aq sa mendoni per te miren e perbashket. Ju kompletoni njeri tjetrin. 

Nuk deshiron qe te ndryshosh per asgje.

Ai nuk shqetesohet per aftesite e pakta ne disa drejtime. Nuk te do per nje amvise te mire, apo kuzhiniere te zonjen. Atij i intereson shpirti yt. Edhe nese ti nuk ndihesh mire me pamjen e jashtme, ai te ben me dije, se ti ngjan si njeri perfekt ne syte e tij. Pa ty nuk ndihet i plotesuar.

Keto gjera ju bejne te kuptoni nese ai eshte partneri i duhur per ju.

  
        
          

Komentoni