Ja si e kuptoni qe duhet ti jepni fund lidhjes qe keni. nuk keni besim te jeni prioritet
Home » Studenti Online » Dega Psikologji » Ja si e kuptoni qe duhet ti jepni fund lidhjes qe keni.

Ja si e kuptoni qe duhet ti jepni fund lidhjes qe keni.

Ja si e kuptoni qe duhet ti jepni fund lidhjes qe keni.

Sot shihet si nje sfide e hapur me veten, te paturit e nje lidhje. Nuk eshte e lehte por as e thjeshte qe te mbahet nje lidhje per shume gjate. Nje femer kerkon gjithmone gjera te qendrueshme. Mbase fejese ose martese. E ndersa nje mashkull qe kerkon kohe. Mjaftueshem kohe qe ta njohe ate. Madje si fillim kerkon thjeshte bashkejetese. Kjo shpesh behet edhe objekt ndarjeje. Nuk eshte e lehte qe nje lidhje te zgjase per vite me radhe. Dhe ne fund gjithcka te prishet. 

Ja si e kuptoni qe duhet ti jepni fund lidhjes qe keni. nuk keni besim te jeni prioritet

Nese e ndjeni se nuk jeni si me pare perqendrohuni ne 3 gjera. E nese edhe keto 3 gjera nuk shkojne sic duhet, ka ardhur momenti te ndaheni. Ja si e kuptoni qe duhet ti jepni fund lidhjes qe keni :

1. A vazhdoni te jeni prioritet :
Nuk do te thote se te jesh prioritet te kesh gjithe rendesine qe do. Por qe gjithnje te keni mirekomunikim dhe bashkebisedim me njeri tjetrin. Kjo do ju beje te merrni mjaftueshem dashuri qe keni nevoje. Prioriteti te ben te kuptosh nese ka akoma interes per ty apo jo. Gjithashtu ndjeni edhe nese merrni perkujdesje mjaftueshem.
2. Nuk ndiheni me si me pare :
Sigurisht qe me kalimin e kohes ndryshojne edhe rrjedhat e jetes. Mos pritni qe pasioni mes jush te jete po aq i ndezur sa ne fillim mes jush. Sigurisht qe edhe dashuria fillon te zbehet. Sidomos nese edhe perkushtimi qe keni ne lidhje fillon te ndrushoje. Nese nuk e sheh ate si partner atehere, ja nje sinjal qe ju te dy duhet te ndaheni. Nese e shihni se nuk jeni me nje cift, duhet te ndaheni.
3. Nuk keni me besim :
Nese njeri nga ju ka luhatje besimi, dicka nuk po shkon sic duhet. Ndaj me mire ulini dhe bisedoni. Cdo lidhje nis duke u nisur tek besimi. E nese edhe ai fillon te zbehet cfare i mbeti lidhjes suaj? Kjo eshte edhe arsyeja e trete kur ju e kuptoni qe mes jush nuk po funskionon. Sado e veshtire qe te jete, eshte me e shendetshme per te dy ti jepni fund.
Ja si e kuptoni qe duhet ti jepni fund lidhjes qe keni. nuk keni besim te jeni prioritet
  
        
          

Komentoni