Perdorni paste dhembesh dhe thuaju lamtumire pikave te zeza ne fytyre
Home » Si Behet » Mode » Perdorni paste dhembesh dhe thuaju lamtumire pikave te zeza ne fytyre.

Perdorni paste dhembesh dhe thuaju lamtumire pikave te zeza ne fytyre.

Perdorni paste dhembesh dhe thuaju lamtumire pikave te zeza ne fytyre.

Pikat e zeza jane shqetesim per te gjithe. Edhe per djemte edhe per vajzat. Shpesh ato duken qe ne moshe te re dhe behen shume te bezdisshme. Ekzistojne disa lloje kremrash dhe lucionesh qe mendohet se i largojne ato. Por sigurisht qe kane edhe efekte anesore.

Nder to permendim, plasaritje te lekures, shfaqje te njollave te bardha ne fytyre. Kemi qarje te damareve te fyryres por edhe ne disa raste alergji. Sigurisht nuk mund ti paraprihet nje problemi te tille per arsye se elementet perberes jane me prejardhje prej vendeve te largeta. Dhe meqe nuk keni njohuri rreth tyre, mendoni se do kene edhe efekt. Per pasoje do te kemi edhe crregullime qe do sjellin me vete probleme me te medha sesa pikat e zeza.

Perdorni paste dhembesh dhe thuaju lamtumire pikave te zeza ne fytyre

Nderkohe qe nuk duhet te lodhemi per te gjetur keto kremra, duke qene se zgjidhja eshte tek gjerat qe kemi ne shtepi. Sot dua te ndaj me ju nje sekret. Pasta e dhembeve i zhduk dhe pengon daljen e pikave te zeza. Kjo eshte vertetuar nga estetiste te njohur. Nderkohe qe nuk jane te rralla rastet kur vete personat qe e kane provuar kane pohuar te njejten gje.

Cfare ju duhet te beni eshte e thjeshte. Mjafton te masazhoni me paste dhembesh pjesen qe keni problem. Vini pasten e dhembeve mbi pikat e zeza dhe masazhojeni me gisht. Kjo mund te ju marre 3-4 minuta. Lajeni fytyren me uje te ngrohte dhe lyejeni me kremin hidratues te zakonshem.

Kete gje mund ta provoni 3-4 here ne jave dhe nuk do te keni me probleme. Pikat e zeza do te dalin shume shpejt dhe nuk do te formohen me si me pare.

Kjo menyre eshte e shendetshme sepse nuk krijoni varesi ndaj saj. Gjithashtu nuk do te keni problem me alergjine, apo me plasaritjen e lekures.

Perdorni paste dhembesh dhe thuaju lamtumire pikave te zeza ne fytyre

  
        
          

Komentoni