Disa ide dizenjimesh per thonjte ne diten e Shen Valentinit.
Home » Si Behet » Mode » Si ti zbukuroni thonjte ne diten e Shen Valentinit. Ide fantastike.

Si ti zbukuroni thonjte ne diten e Shen Valentinit. Ide fantastike.

Disa ide dizenjimesh per thonjte ne diten e Shen Valentinit.

 

Vajza eshte festa juaj e dashurise dhe nuk merrni seriozisht pamjen e jashtme? Nuk beni mire…. Ne kete feste duhet ti dedikoheni njeri tjetrit. Por nuk duhet te lini pas paraqitjen tuaj. Duke nisur nga kurimi i fytyres, tek veshja, tek make upi…. Dhe tek thonjte. Duhet te tregoheni serioze dhe te perkushtuara. Juve mund te ju duken gjera te vogla per qe kane rendesi. Eshte bukur qe ne manikyrin qe keni perdorur te keni edhe nje mesazh per te dashurin…. 🙂

Ne do ju japim disa ide shume praktike por edhe te bukura.

 

Disa ide dizenjimesh per thonjte ne diten e Shen Valentinit.                    Disa ide dizenjimesh per thonjte ne diten e Shen Valentinit.

Zgjidhni cilen te ju duket me interesante.

Disa ide dizenjimesh per thonjte ne diten e Shen Valentinit.                    Disa ide dizenjimesh per thonjte ne diten e Shen Valentinit.

 

Ndonjeren prej tyre mund ta beni edhe ne kushte shtepiake.

 

Disa ide dizenjimesh per thonjte ne diten e Shen Valentinit. Disa ide dizenjimesh per thonjte ne diten e Shen Valentinit. Disa ide dizenjimesh per thonjte ne diten e Shen Valentinit.

Disa ide dizenjimesh per thonjte ne diten e Shen Valentinit. Disa dizenjimesh per thonjte ne diten e Shen Valentinit.

 

Keto ide jane me fantastiket. Sigurisht qe ka edhe te tjera plot. Per diten e Shen Valentinit duhet qe thonjte te duken ndryshe. Ngjyren e kuqe mos e harroni!! Por mbi te gjitha mund te luani edhe me aksesor. 🙂

  
        
          

Komentoni