Ylli Limani - Shiu (Teksti) shkon e di s'do kthehesh Nje dite do t'zbehen

Ylli Limani – Shiu (Teksti)

Ylli Limani – Shiu  (Teksti)

Ylli Limani - Shiu (Teksti) shkon e di s'do kthehesh Nje dite do t'zbehen

Shiu

Më ler të t’prek, të t’ndjej.
Për aq kohë sa ka mbetur.
Dhe fundin ta gënjej.
Mbi fytyrën tënde t’fjetur.

Dhe t’vërtetën ta mbys.
Në gjakun tim të dehur.
Por buzëqeshja ngrin.
Pas fatkeqsisë sonë është fshehur…

Refreni :

E shiu do t’i lajë mëkatet tona,
do harrojmë netet e vona.
Kur ti e shtrirë pranë meje,
me falje dashuri,
fotografitë në mur….
Një ditë do t’zbehen,
nëse shkon e di s’do kthehesh,
prandaj të lutem rri…..
Veç edhe një natë.
Veç edhe një natë.
Veç edhe një natë.
Veç edhe një natë…

A do t’munden buzët tona,
të qeshin me dashuri.
A do të frikësohemi,
të besojmë ne të dy sërish.

Pika shiu n’lëkurën tonë,
tek themi “Lamtumire”..
Vërshojnë çdo prekje, çdo puthje.
Në trupat tonë të m’pirë….
E ti buzëqesh për të fundit herë….

Refreni :

E shiu do t’i lajë mëkatet tona,
do harrojmë netet e vona.
Kur ti e shtrirë pranë meje,
me falje dashuri,
fotografitë në mur….
Një ditë do t’zbehen,
nëse shkon e di s’do kthehesh,
prandaj të lutem rri…..
Veç edhe një natë.
Veç edhe një natë.
Veç edhe një natë.
Veç edhe një natë…

One comment

Komentoni