Shetitje-ne-natyre.-Album-fotografik.50
Home » Art » Fotografi » Tamare, Bajze, Tuz. Shetitje ne natyren shqiptare. Album fotografik.

Tamare, Bajze, Tuz. Shetitje ne natyren shqiptare. Album fotografik.

Shetitje ne natyre. Album fotografik.

Natyre 2017 fotografi nga “Patriot”.

Peisazhe nga vende te ndryshme te Shqiperise.

Keni pasion pas fotografise dhe videos ?

Na dergoni materialet tuaja ne admin@sibehet.com dhe ne do ti publikojme ato ne nje slideshow. Mirepresim kedo qe ka deshiren dhe pasionin per te bere dicka te bukur. Kjo mund te ndikoje edhe per te ardhmen tuaj si nje reklame.

Ju mirepresim !

  
        
          

Komentoni