Kompjuterat me te mire per lojera (Gaming) ! Tutoriale shqip! Karte grafike (graphics card) Hard Disc (disku i ngurte) asus laptop
Home » Si Behet » Teknologji » Kompjuterat me te mire per lojera (Gaming) ! Tutoriale shqip!

Kompjuterat me te mire per lojera (Gaming) ! Tutoriale shqip!

Kompjuterat me te mire per lojera (Gaming) ! Tutoriale shqip!

Kompjuter. Mund te jete fjala me e perdorur ne perditshmerine e rinise shqiptare. Kush me shume e dikush tjeter me pak, por te gjithe shpenzojme nje kohe te caktuar ne kompjuter. Perdorimi behet per nje qellim te caktuar : per pune ose per argetim.

Ne kete artikull do tregojme per 10 laptopet me te mire te vitit 2016 per lojera (gaming). Kjo per arsye se nje numer te konsiderueshem njerezish, perdorin kompjuterin kryesisht per zbavitje. Domethene per lojera (gaming computers). Do ju japim nje liste te kompjuterave me te mire per lojera te vitit qe kaloi.

Ne fillim do ju tregojme qe nje kompjuter te jete i pershtatshem per lojera duhet te kete disa parametra baze. Per shembull :

  1. RAM – minimumi 8 GB or 16 GB RAM

  2. Hard Disc (disku i ngurte) – 1 TB se 256 GB SSD (Solid State Drive) 

  3. Procesor – quad core Intel Core i7-6700HQ ose Intel Core i5-6300HQ

  4. Karte grafike (graphics card) – 2 GB NVIDIA dhe FHD display.

 

1. ASUS ROG GL502VS-DB71 VR Ready

Kompjuterat me te mire per lojera (Gaming) ! Tutoriale shqip! Karte grafike (graphics card) Hard Disc (disku i ngurte) asus laptop

 

2. Dell Inspiron i7559-763BLK FHD

 

Kompjuterat me te mire per lojera (Gaming) ! Tutoriale shqip! Karte grafike (graphics card) Hard Disc (disku i ngurte) asus laptop

3. ASUS K501UW-AB78 FHD

 

Kompjuterat me te mire per lojera (Gaming) ! Tutoriale shqip! Karte grafike (graphics card) Hard Disc (disku i ngurte) asus laptop 2

4. ASUS ROG GL552VW-DH71

 

Kompjuterat me te mire per lojera (Gaming) ! Tutoriale shqip! Karte grafike (graphics card) Hard Disc (disku i ngurte) asus laptop 3

5. ASUS ROG GL752VW-DH74

 

Kompjuterat me te mire per lojera (Gaming) ! Tutoriale shqip! Karte grafike (graphics card) Hard Disc (disku i ngurte) asus laptop 4

6. MSI VR Ready GT62VR Dominator Pro-005

Kompjuterat me te mire per lojera (Gaming) ! Tutoriale shqip! Karte grafike (graphics card) Hard Disc (disku i ngurte) asus laptop 5

7. MSI VR Ready GS73VR Stealth Pro-025

 

Kompjuterat me te mire per lojera (Gaming) ! Tutoriale shqip! Karte grafike (graphics card) Hard Disc (disku i ngurte) asus laptop 6

8. Dell Inspiron i7559-2512BLK

Kompjuterat me te mire per lojera (Gaming) ! Tutoriale shqip! Karte grafike (graphics card) Hard Disc (disku i ngurte) asus laptop

9. Acer Aspire E5-575G-53VG Budget

 

Kompjuterat me te mire per lojera (Gaming) ! Tutoriale shqip! Karte grafike (graphics card) Hard Disc (disku i ngurte) asus laptop 6

10. Razer Blade Pro 4K

Kompjuterat me te mire per lojera (Gaming) ! Tutoriale shqip! Karte grafike (graphics card) Hard Disc (disku i ngurte) asus laptop 9

Tashme varet prej jush se cfare doni te zgjidhni. Varet normalisht edhe sepas mundesive ekonomike. Lista me laptop-et me te mire te viti qe sapo kaloi eshte kjo qe ju treguam me lart. Nese nuk jeni nje adhurues i lojerave atehere shikoni te merrni nje laptop me parametra te tjera qe te kete Karte grafike (graphics card) me te vogel dhe Hard Disc (disku i ngurte) me te vogel.

Have Fun !!!

  
        
          

Komentoni